.

پودر کاراگینان تامبلری - کاراگینال

فروش اینترنتی پودر کاراگینال تامبلری آوات - آوات ارائه دهنده انواع پودرهای مورد نیاز برای بالا بردن کیفیت گوشت - قابل استفاده برای صنایع غذایی و تولید فرآورده های گوشتی خانگی و صنعتی -Tumblr carrageenan powder

پودر کاراگینان کاتری (مخصوص تامبلری دور پایین )

تاریخچه استفاده از کاراگینان

اگرچه کاراگینان ها در دهه 1930 در مقیاس صنعتی معرفی شدند، اما برای اولین بار در چین حدود 600 سال قبل از میلاد استفاده شد. در ایرلند حدود 400 سال بعد از میلاد این ماده بدست آمد.

ژلاتین کاراگین را می توان با جوشاندن 5 اونس (140 گرم) خزه ایرلندی به مدت 10 دقیقه در آب معادل 1/9 لیتر آب تهیه کرد و با آب جوش مخلوط کرد.

سپس آب سرد به سرعت به آب داغ اضافه می شود و پس از سرد شدن مخلوط، با پارچه صاف می شود. سپس به مدت 24 ساعت خنک می شود و در این مدت ژلاتینی می شود.

تا سال 2011، فروش جهانی کاراگینان 640 میلیون دلار تخمین زده شد. بزرگترین تولید کننده کاراگینان صنعتی فیلیپین بود، جایی که جلبکهای دریایی کشت شده حدود 80٪ از عرضه جهانی را تولید می کند در حالی که چین صادر کننده اصلی بازارهای جهانی در ایالات متحده و اروپا است.

کاراگینان (Carrageenan) یک افزودنی غذایی است که برای غلیظ کردن ، امولسیون و حفظ مواد غذایی و نوشیدنی ها استفاده می شود. کاراگینان یک ماده طبیعی است که از جلبک دریایی قرمز معروف به آن خزه ایرلندی استخراج می شود. این ماده را اغلب در شیرهای غیر لبنی مانند شیرنارگیل و شیر بادام ، محصولات گوشتی و ماست پیدا خواهید کرد. کاراگینان (Carrageenan) یک محصول گیاهی است که از جلبک دریایی قرمز به دست می‌آید. این ماده به منظور ایجاد غلظت مناسب و امولسیون در غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. به همین علت تولیدکنندگان از آن به عنوان جایگزین ژلاتین در صنایع غذایی استفاده می‌کنند. کاراگینان را می‌توان جایگزین چربی در غذاهای بدون چربی یا کم‌چربی دانست. این ماده به دلیل قابلیت تشکیل ژل و تثبیت‌کننده (امولسیفایر) خود در چند دهه گذشته در صنایع غذایی به صورت قابل توجهی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کاراگینان عصاره جلبک دریایی قرمز است که معمولاً با نام خزه ایرلندی شناخته می شود این جلبک دریایی خوراکی بومی جزایر انگلیس است و صدها سال است که در آشپزی سنتی استفاده می شود. کاراگینان همچنین به طور گسترده ای در صنایع غذایی به عنوان ماده غلیظ کننده و ژل کننده استفاده می شود و صمغ کاملا گیاهی می باشد

کاربرد اصلی این ترکیب به دلیل تشکیل اتصال قوی با پروتئین های غذایی در لبنیات و محصولات گوشتی است. سه گونه اصلی از این ماده وجود دارد که در محتوای سولفات با یکدیگر متفاوت هستند. کاپا-کاراگینان دارای یک گروه سولفات به ازاء در هر دی ساکارید ، آیوتا دارای دو و لامبدا دارای سه گروه سولفید به ازاء در هر دی ساکارید است.

این ترکیبات مولکولهای بزرگ و بسیار انعطاف پذیری هستند که ساختارهای مارپیچ هلیکسی تشکیل می دهند. این ساختار به آنها امکان می دهد انواع مختلف ژل را در دمای اتاق تشکیل دهند. آنها به عنوان مواد ضخیم کننده و تثبیت کننده در مواد غذایی و سایر صنایع مورد استفاده قرار می گیرند.

تمام این ترکیبات پلی ساکاریدهای با وزن مولکولی بالا هستند که از واحدهای تکرار شده گالاکتوز و 3،6 انهیدرو گالاکتوز (3،6-AG) سولفاته و غیر سولفات تشکیل شده اند. این واحدها با پیوندهای متناوب α-1،3و β-1،4 گلیکوزیدی به یکدیگر پیوسته اند.

سطوح بالاتر استر سولفات باعث کاهش دمای انحلال کاراگینان و تولید ژلهای با مقاومت کمتر شده و یا در عدم تولید ژل نقش دارد.

این ترکیبات همگی در آب داغ محلول هستند اما در آب سرد فقط فرم لامبدا و نمکهای سدیم دو کاپا و آیوتا محلول هستند.

دو گرید اصلی غذایی کاراگینان وجود دارد که شامل تصفیه شده (RC) و نیمه تصفیه شده (SRC) است. در ایالات متحده هر دو گرید به عنوان کاراگینان شناخته می شوند.

در اتحادیه اروپا ، نوع تصفیه شده با شماره E E-407 و نوع نیمه تصفیه شده با E-407a مشخص می شود.

کاراگینان تصفیه شده حداکثر حاوی 2٪ مواد نامحلول اسیدی است و از طریق فرایند رسوب الکلی یا فرآیند پرس ژل کلرید پتاسیم تولید می شود. نوع نیمه تصفیه شده حاوی سطح سلولزی بسیار بالاتری است و کمتر فرآوری می شود. اندونزی ، فیلیپین و شیلی سه منبع اصلی مواد اولیه و استخراج شده کاراگینان هستند.

این ترکیب اگرچه هیچ طعم یا ارزش غذایی ندارد اما کاربردهای مختلفی دارد به عنوان مثال برخی از تولید کنندگان آن را در محصولاتی مانند شیر شکلات استفاده می کنند تا از جدا شدن شیر جلوگیری کند.

این ماده همچنین می تواند جایگزین چربی در غذاهای فاقد چربی یا کم چرب و محصولات جایگزین لبنیات برای وگان ها باشد.

محصولات غیر غذایی مانند ژلهای خوشبو کننده هوا و خمیر دندان نیز غالبا حاوی کاراگینان هستند.

این ترکیبات حاوی مواد شیمیایی هستند که ممکن است ترشحات معده و روده را کاهش دهد. به نظر می رسد مقادیر زیاد کاراگینان آب را به داخل روده می کشاند و به عنوان ملین عمل کرده و ممکن است باعث کاهش درد و نفخ (التهاب) ناشی از یبوست شود.

در داروسازی برای سرفه ، برونشیت ، سل و مشکلات روده از این ترکیبات استفاده می شود. فرانسوی ها شکلی از این ماده را استفاده می کنند که با اضافه کردن اسید و دمای زیاد تغییر کرده است. این فرم برای درمان زخم های پپتیک و به عنوان یک ملین استفاده می شود. برخی از افراد برای ناراحتی های مقعدی این ماده را مستقیماً روی پوست استعمال می کنند.

مزایای استفاده از کاراگینان در صنعت گوشت سوسیس و کالباس

کاراگینان در فرآورده‌های گوشتی به عنوان یک ژل‌ساز طبیعی عمل می‌کند و از مزایای آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. دارا بودن قابلیت تشکیل ژل با پروتئین گوشت فرآوری شده.
  2. به طور موثر سبب افزایش جذب آب در محصولات گوشتی می‌شود.
  3. زمینه بهبود برش‌پذیری محصول نهایی را فراهم می‌کند.
  4. بافت گوشتی را در فرآورده های گوشتی اصلاح شده حفظ می‌کند.
  5. مناسب برای فرمولاسیون کم چربی است.

کاربرد کاراگینان در صنایع غذایی

اگرچه هیچ عطر و طعم و ارزش غذایی ندارد، اما یک ماده ضخیم کننده و تثبیت کننده مفید است.

  • غذا و سایر مصارف خانگی
  • دسر، بستنی، خامه، میلک شیک، ماست، سس سالاد، شیرهای تغلیظ شده شیرین
  • سس ها: برای افزایش ویسکوزیته
  • پته و گوشت های فرآوری شده (به عنوان مثال ، ژامبون): جایگزین چربی، افزایش احتباس آب، افزایش حجم یا بهبود برش
  • خمیر دندان: تثبیت کننده برای جلوگیری از جدا شدن مواد تشکیل دهنده
  • کف ضد آتش: غلیظ کننده باعث چسبندگی کف می شود
  • شامپو و کرم های آرایشی: غلیظ کننده
  • ژل های خوشبو کننده هوا
  • سنگ مرمر: هنر قدیمی کاغذ و سنگ مرمر سازی پارچه از مخلوط کاراگینان استفاده می کند که روی آن رنگ یا جوهر شناور می شود. سپس کاغذ یا پارچه روی آن گذاشته می شود و رنگ ها را جذب می کند
  • لاک کفش: برای افزایش ویسکوزیته
  • بیوتکنولوژی: برای بیحرکتی سلولها و آنزیم ها
  • داروسازی: در قرص و داروها استفاده می شود
  • شیر سویا و سایر شیرهای گیاهی: غلیظ شدن
  • نوشابه های رژیمی: برای تقویت بافت و تعلیق طعم ها
  • مواد غذایی حیوان خانگی
  • روان کننده های شخصی
  • هات داگ گیاهخواران

روش استفاده از کاراگینان

کاراگینان کاربردهای متنوعی دارد اگرچه هیچ عطر و طعم و ارزش غذایی ندارد ، اما یک ماده ضخیم کننده و تثبیت کننده مفید است. برخی از تولید کنندگان برای جلوگیری از جدا شدن شیر ، آن را در محصولاتی مانند شیر شکلات مورد استفاده قرار می دهند. همچنین می تواند از آن به عنوان جایگزین چربی در غذاهای کم چرب و محصولات جایگزین لبنی برای وگان ها استفاده شود.

بعضی از تولیدکنندگان از کاراگینان به عنوان چسب در گوشت های فرآوری شده استفاده می کنند. برخی آن را به مرغ های از قبل پخته شده تزریق می کنند تا گوشت آن نرم شده و برای مدت بیشتری آبدار بماند.

به عنوان مثال شرکت ها اغلب از این ترکیب به عنوان جایگزین ژلاتین ، در دسرها استفاده می کنند. کاراگینان همچنین  یک ماده رایج در کنسرو غذای حیوانات خانگی است. محصولات غیر غذایی مانند ژل های خوشبو کننده هوا و خمیر دندان نیز اغلب حاوی این ترکیب هستند.

FDA از تولیدکنندگان خواسته است که بر روی برچسب محصولاتی که حاوی کاراگینان هستند آنرا حتما درج کند. صمغ لوبیا ، صمغ عربی ، آلژینات ، صمغ  گوار و صمغ زانتان جایگزین های ایمن تری برای این ماده هستند.

جایگزین کاراگینان

  • صمغ لوبیا
  • صمغ عربی
  • آلژینات
  • صمغ گوار

کاراگینان ارزش غذایی ندارد ، بنابراین هنگام حذف غذاهای حاوی آن نگران نباشید که چیزی را از دست بدهید.

عوارض استفاده از کاراگینان

کاراگینان به طور کلی در مقادیری که روزانه مصرف می کنیم ایمن در نظر گرفته می شود، اما در صورت مصرف زیاد می تواند عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد. کاراگینان استخراج شده از جلبک دریایی قرمز و فرآوری شده با مواد قلیایی برای محصولات غذایی استفاده می شود و به طور کلی بی خطر است.

کاراگینان که با اسید فرآوری می شود ماده ای به نام کاراگینان تخریب شده یا پولیژینان ایجاد می کند که دارای هشدارهای بهداشتی قابل توجهی است.

Poligeenan یک ماده التهابی است و برای آزمایش داروهای ضد التهاب جدید در آزمایشگاه استفاده می شود. Poligeenan خطرناک در نظر گرفته می شود و به عنوان افزودنی غذایی تأیید نمی شود.

تحقیقات نشان می دهد که پولیژینان می تواند تومورهای روده و زخم ایجاد کند و حتی می تواند سرطان روده بزرگ را تحریک کند. آژانس بین المللی تحقیقات در مورد سرطان، پولیژنین را به عنوان ماده سرطان زای احتمالی انسان ذکر کرده است.

همچنین در رابطه با استفاده ایمن از کاراگینان با درجه مواد غذایی نگرانی هایی وجود دارد. مواردی وجود دارد که این مواد ممکن است هنگام مخلوط شدن با اسید معده تخریب شده و سمی شوند. مشخص نیست که کاراگینان تا چه اندازه در سیستم هضم تخریب ایجاد می کند، که این امر منجر به نگرانی می شود که چه مقدار برای مصرف بی خطر تلقی شود.

یافته ها همچنین نشان داده اند که کاراگینان غیر تخریب شده می تواند باعث التهاب و اختلالات روده شود، که می تواند باعث برخی از بیماری های شدید سلامتی مانند زخم و بیماری التهابی روده شود.

در ایالات متحده، کاراگینان تحت مقررات FDA به عنوان یک افزودنی مستقیم غذایی مجاز است و در صورت استفاده به مقدار لازم به عنوان امولسیون کننده، تثبیت کننده یا غلیظ کننده در غذاها، بی خطر محسوب می شود.

خواص فیزیکی کاراگینان

خصوصیات ژل سازی و تغلیظ کاراگینان های مختلف متفاوت است. برای مثال درحالی که کاپا و یوتا کاراگینان در محلول های دارای نمک کلسیم تشکیل ژل می دهند این نمک بر لاندا کاراگینان تاثیری ندارد.
1- حل شدن
کاراگینان ها در آب گرم محلولند. خواص تیکسوتروپیک (به این معنی که این ژل پس از هم خوردن میتواند مثل یک مایع غلیظ جریان یابد، اما اگر مدتی در جایی ساکن بماند دوباره به تدریج حالت ژلی بر می گردد) لاندا کاراگینان باعث کاربرد آن در ایجاد غلظت بخصوص در صنایع لبنی می شود. زیرا ایجاد بافت غیر صمغی و خامه ای کرده و بافت مناسبی به محصول می دهد.
دما یک عامل مهم در تعیین نوع کاراگینان مورد استفاده در سیستم های غذایی است. تمام انواع کاراگینان ها در دماهای بالا آب را به خود جذب می کنند. ژل کاپا و یوتا کاراگینان در جریان سرد شدن در دماهای بین 40 و 60 درجه سانتی گراد (بستگی به حضور کاتیون ها در محیط دارد) شروع به بسته شدن می کنند.

2- پایداری در شرایط اسیدی
محلول های کاراگینان در pH های زیر 3/4 قوام ژلی و ویسکوزیته خود را از دست می دهند. این پدیده به این دلیل رخ می دهد که پیوندهای بین مولکولی کاراگینان ها در pH های پایین شروع به هیدرولیز شدن می کنند. سرعت هیدرولیز پیوندها با بالا رفتن دما و پایین رفتن غلظت کاتیون ها افزایش پیدا می کند. با این حال پس از کاهش دما به پایین دمای تشکیل ژل، کاراگینان پیوند سولفاتی پتاسیمی را حفظ می کند و در نتیجه پدیده هیدرولیز شدن رخ نمی دهد. به همین دلیل در محصولات اسیدی، کاراگینان باید دقیقا قبل از مرحله پرکنی افزوده شود تا از تجزیه پلیمرهای آن جلوگیری شود.
جدول زیر نشان دهنده میزان تقریبی زمان فرایند در pH های مختلف در مورد محلول های حاوی 5/0 درصد کاپا کارگینان و 2/0 درصد پتاسیم است بطوریکه 25 درصد از قوام ژل اولیه از دست برود. میتوان گفت با هر 5/0 واحد کاهش در میزان pH، زمان تخریب ساختار ژل به یک سوم میزان اولیه کاهش می یابد.

نحوه سفارش و خرید پودر کاراگینان تامبلری آوات

در صورتی که شما به دنبال خرید پودر کاراگینان کاتری برای استفاده از خواص بی نظیر آن هستید وقصد استفاده برای سوسیس و کالباس را دارید و به دنبال خصوصیات عالی و منحصر به فرد از یک محصول هستید می توانید دکمه ثبت را بزنید و محصول خود را با اطمینان سفارش دهید.

شرایط نگهداری از پودر کاراگینان تامبلری آوات

 حتما در جای خشک و خنک نگهداری کنید. اما بعد از باز کردن درب قوطی به دلیل وجود چربی بهتر است قوطی را در یخچال نگهداری کنید. مصرف کننده می بایستی حتما در ظروف مقاوم در برابر رطوبت باشند. البته بسته بندی محصولات آوات با پاکت های مخصوص درب بسته می باشد و آن را در جای خنک و بدور از نور خورشید نگهداری کند

گروه ادویه سازات آوات فعال در زمینه انواع ادویه، طعم دهنده ها ، کاور ، مواد اولیه و پایه سوسیس و کالباس و سایر محصولات فستفود ...نیازهای شما را برطرف می کند.

 

 

مشاهده توضیحات بیشتر ...
250 گرم
100,000تومان
100 گرم
40,000تومان
1000 گرم
400,000تومان
500 گرم
200,000تومان

تعداد بسته
+
1
-
سفارش این محصول

محصولات مشابه

نمایش همه

پودر گاما

پودر بیف

پودر و طعم دود - اسموک

پایدار کننده فرمولاسیون پروتئینی و سس

فیبر سویا خارجی

پودر عمل آوری اموژل

استابلایزر - ایزی نرم کننده استیک گوشت

فیبر گندم ایرانی

کازئینات سدیم خارجی آلمانی - کازوئین

دکستروز خارجی

نشاسته سیب زمینی خارجی

پودر (چسب) بتر

اسانس دود آمریکایی

اسید اسکوربیک - ویتامین سی C

پودر آب پنیر آوات

آرد سمولینا - ارد ماکارونی

پودر استابلایزر سوسیس اصل آلمان

پروتئین جایگزین ایزوله سویا خارجی

پروتئین ایزوله سویا یوکسین 45 درصد

استابلایزر - ایزی فلافل

استابلایزر - ایزی ناگت

استابلایزر - ایزی همبرگر

ژلاتین پروژل

پودر پف دهنده

آب پنیر رنگی نارنجی آوات

پودر چربی نمایشی آوات _ پرومول

رنگ خوراکی قرمز گوشتی خارجی

بافت دهنده صمغ ژلان

پودر سافتنر آوات

شیر خشک کم چرب اسکیم

شیر خشک پنیری آوات

پودر شیر خشک رنگی نارنجی آوات

پودر شیر خشک شور تیب 5 آوات

پودر شیر خشک شیرین آوات

پایدار کننده شینکات پروتئینی

پودر عمل آوری گوشت آوات

پودر کاراگینان تامبلری - کاراگینال

پودر کاراگینان کاتری آوات - کاراگینال

کازئینات سدیم ایرانی - کازوئین

پودر گلوتامات آوات

پودر گلوتن آوات

پودر لایت - پیش مخلوط سوسیس و کالباس

نشاسته ذرت ایرانی

پودر نشاسته گندم آوات

پودر نیتریت سدیم آلمانی

فسفات تامبلری آلمانی

فسفات کاتری آلمانی

فیبر گندم خارجی

مایع کره آوات

پودر کره

نشاسته ذرت خارجی

مایع اسانس دود طبیعی ایرانی

فیبر سویا ایرانی

پروتئین ایزوله سویا یوانگ 90 درصد

مایع عصاره پاپریکا

محصول با موفقیت به سبد خرید افزوده شد.